Taikasaneeraus Oy

TS märkätilavalvontaTS kuivaus

TS kuivaus

Meiltä kosteusmittaukset / kartoitukset ja kuivauspalvelut nykyaikaisella kalustolla.

Yleisesti aloitamme kartoituksen pintakosteusmittauksilla, rakenteita rikkomatta, seuraamalla vertailuarvoja. Tilanteen vaatiessa teemme porareikä-, näytepala- ja eristetilojen mittaukset ja tarvittaessa aukaisemme rakenteita. Tavoitteena on aina selvittää, mistä ylimääräinen kosteus on rakenteisiin päässyt.

Arvioitaessa kosteuksia pinnoitteiden asentamista silmälläpitäen, teemme mittaukset joko porareikä- tai näytepalamittauksilla. Pienempien kohteiden ja yksittäisten märkätilojen mittaukset pyritään tekemään näytepalamittauksella. Näytepalamittauksen etuna on nopeus sekä suuri tarkkuus, koska olosuhteiden vaikutus mittaustuloksiin poistuu. Tulokset saadaan jo seuraavana päivänä eikä työkohteeseen tule useiden päivien taukoja. Porareikämittauksessa porareiän tasaantumisaika on betonissa vähintään 3 vrk, minkä jälkeen päästään suorittamaan mittaukset.

Teemme myös myyntitilanteisiin liittyvät kartoitukset märkätiloihin ja keittiöihin sekä kodinhoitohuoneisiin ja wc-tiloihin. Myyntikartoitukset tehdään pintakosteusmittauksella.

Jokaiseen kartoitukseen / kuivaukseen sisältyy kattava raportti.

Kerro omasta kohteestasi niin sovitaan tapauskohtainen kilpailukykyinen hinta!


Märkätilojen kunnostustarpeen arviointi ja yleiskunnon tarkastus, esimerkiksi asuntokaupan yhteyteen tai taloyhtiöille:

Sisältää seuraavat tarkastusvaiheet:

Kokonaishinta 360 € sisältäen alv:n, sekä matkakulut pääkaupunkiseudun alueella. Sisältää yhden märkätilan tarkastuksen esim. sauna ja pesuhuone. Tarkastuksen yhteydessä lattialämmityksen toiminnan tarkastus lämpökameralla 40 €. Mikäli tarkastettavia tiloja on useampi, annetaan tarjous tilojen määrän mukaan.

Mitä useampi kohde, sitä edullisempi yksikköhinta.

Taikasaneeraus Oy 2013